Gratis migrationsværktøj: Nu kan I selv migrere til SharePoint Online

Migrations-tool

Med det nye migrationsværktøj kan 2020 være året, hvor I opgraderer fra en aldrende SharePoint eller fileshare til SharePoint Online 

Microsoft har opdateret deres gratis migrationsværktøj, der netop kan bruges til at flytte filer til SharePoint Online. Så kan I også arbejde i skyen og drage fordel af de nyeste muligheder og sikkerhedsløsninger med Office 365. Vi klæder jer på til denne proces.    

Bedst muligt udbytte?  

For at migreringen skal være succesfuld, og for at I får mest muligt ud af det, er det altafgørende, at det bliver gjort ordentligt. Så I ikke bare flytter noget for at flytte det. Data skal placeres de rigtige steder, hvor det giver mest mening for jeres virksomhed. Samtidigt skal I sikre genkendelighed for jeres medarbejdere så migreringen ikke ender med at besværliggøre deres arbejdsgange i stedet for at effektivisere. 

Flyt med stil

For nogle virksomheder vil SharePoint-migrationsværktøjet fungere optimalt, bl.a. i forhold til at få oprettet den rigtige filstruktur én til én. For andre virksomheder vil det være en fordel at få optimeret på strukturen, så I får fuld gavn af de nye muligheder i Office 365 og får ryddet op i gamle uvaner og historik. 

Vi kan hjælpe

Derfor hjælper vi også virksomheder med at flytte til SharePoint Online, hvor alle sider og filer flyttes én til énFormålet med vores proces er at sikre, at I ikke oplever nedetid, men kan fortsætte, som I plejer. Ingen ændrede vaner. Ingen nye krav. Samtidig får I nogle værktøjer og gevinster, der gør, at I kan arbejde smartere og mere effektivt 

I kan finde SharePoints migrationsværktøj HER 

Hvis I er i tvivl om, hvad der giver bedst mening for jer, kontakt os HER