Vær klar til det nye årti og flyt jeres filer til SharePoint Online

SharePoint logo

Er det året, hvor I skal på SharePoint Online?

Vi møder mange virksomheder, der stadig arbejder på en aldrende SharePoint 2010 eller på lokale servere. Dette er dyrt i forhold til drift og vedligeholdelse af disse aldrende systemer, som for længst burde være udskiftet.

Automatisk

Hvis I i din virksomhed flytter jeres data til SharePoint online, kan I automatisk gøre brug af de nyeste muligheder for at arbejde smartere og sikrere sammen. Samtidig er SharePoint Online integreret med de andre applikationer i Office 365. I kan derfor have jeres sider, dokumenter, billeder, kalender, Teams m.m. på den samme platform, der kan tilgås alle steder – vel at mærke også uden for virksomhedens netværk.  

Færre omkostninger

Vi møder ofte en forventning om, at det indebærer store omkostninger at flytte til SharePoint Online. Det er dog ikke tilfældet. I de fleste tilfælde er omkostningen tjent hjem allerede inden for de første 6-12 måneder i sparede omkostninger til serverdrift, licenser og vedligehold af gammelt hardware. Og regnestykket ser endnu bedre ud, hvis man inkluderer den tid, som den enkelte medarbejder sparer ved at arbejde smartere. 

Arbejd som I plejer – ingen nedetid

Hos Blue Dock migrerer vi derfor gerne jeres data. For os er det afgørende, at I som virksomhed vil mærke så lidt til dette som overhovedet muligt: I migrationsperioden vil I derfor fortsat kunne arbejde, og I vil ikke opleve nedetid. Vi migrerer alt én til én, så alle dokumenter og sider er genkendelige for medarbejdere i virksomheden. Derfor kan I fortsætte med jeres arbejde fra dag et.  

I juleferien 2019 arbejdede vi blandt andet på at migrere 15.000 projektsites for Gas Turbinesystems i Esbjerg. Brugerne har ikke oplevet noget nedetid, og det har ikke krævet de store administrative, interne ressourcer.  

På vores LinkedIn-side gør vi jer løbende opmærksomme på de nyeste features i SharePoint Online, der kan være med til effektivisere og styrke jeres arbejdsprocesser. Følg med HER.