Skal SharePoint-løsninger være så svære og dyre? Ikke nødvendigvis!

Fast pris

SharePoint-løsninger og IT-branchen generelt er kendt for ofte at overskride både tid- og prisestimater. Priser som i forvejen er skruet gevaldigt i vejret i forhold til, hvad det burde koste.

I 2014 stiftede Henrik Jøhnk Kristensen og Jesper Bo Larsen konsulentvirksomheden Blue Dock med formålet om at gøre op med tendensen om for dyre SharePoint-løsninger og IT-leverancer generelt.

Det resulterede i disse 5 principper for virksomheden:

  1. Vi leverer til fast pris inkl. rettelse af eventuelle fejl og mindre ændringer
  2. Vi kan altid levere til 50% af prisen sammenlignet med vores konkurrenter, der udbyder det samme som os
  3. Vi overholder deadlines og leverer til tiden
  4. Vi har fokus på design og brugervenlighed – hvad hjælper det at have en teknisk avanceret løsning, hvis ikke den kan bruges?
  5. Vi tager ikke penge for serviceaftaler. God service skal være en selvfølge.

Ovenstående er ikke blot salgsgas, tomme ord og gode intentioner. Nej, vi udlever til hver en tid hvert enkelt princip til glæde og gavn for vores kunder. Derudover sørger vi for, at kunden altid føler sig opdateret om processen og kan føle sig tryg.

Netop ovenstående 5 punkter er primære årsager til, at 40% af IT-kontrakter ender i konflikt. Det skal vi gøre op med, og derfor lover vi, at du får en god oplevelse hos os.

Derudover udleverer vi til enhver tid vores kundeliste, så du kan få en snak med vores kunder og høre nærmere omkring deres oplevelser med Blue Dock.

 

Ønsker du høre mere eller se eksempler på vores løsninger? Så er du hjertens velkommen til at kontakte os.